неделя, 19 февруари 2012 г.

Fimo mania



От няколко месеца се запалих по Фимото, но до скоро не бях направила нищо конкретно. Все не ми оставаше време за него или взимах едно парче, мачках, мачках, смесвах цветове, опитвах да правя фигурки и като нищо не се получаваше си го връщах обратно в кутията. И така докато в нета не открих едни прекрасни цветя и разбрах, че те ще са ми първия опит.
Първото не се оказа много сполучливо (розавото), но поне другите станаха прилични.




Направих ги като висулчици за гердан.
А тези пръстени са ми от снощи. Има какво още да се желае за качеството им, но май за сега нямам нужното търпение.

5 коментара:

  1. За мен са просто перфектни! Да не говорим, че са пленително красиви и с формата си, и с цветовете си! И ако знаеш колко ме плени синия пръстен! Ей, това синьо, от миналата година ме е пленило и още не ме е пуснало! Справила си се блестящо!

    ОтговорИзтриване
  2. Хиляди, хиляди благодарности за прекрасните думи. Това синичко си го хареса моята братовчедка, която е ученичка и знаех, че трябва да я послушам.

    ОтговорИзтриване
  3. Вале, страхотни са. Продължавай в същия дух да творищ!

    ОтговорИзтриване
  4. Браво, продължавай в същия дух! Изисква се постоянство! Не се отказвай, дори и да не си постигнала желания резултат! Щом като имаш желание ще успееш!

    ОтговорИзтриване
  5. Синьото цвете ми стои най-естествено от всички, не като цвят, а по принцип, но всички са красиви и много раздвижени :) Щом това са ти първите опити, браво!
    Кога ли ще извадя и аз двата пакета Фимо, прибрани прилежно..
    Май засега ще чакам следващи опити при теб :)

    ОтговорИзтриване